Title
Contents
Authors
Search
Submit Aritcles
a1articlesdirectory Authors
Top Articles
Blog
FAQ
Create Account
Log In
Article Categories
Subscribe to Latest Articles
Usefull Links For Authors
Knitting 4 things to know before buying wool
Published by: Royce Noelq (16) on Fri, Mar 24, 2023  |  Word Count: 640  |  Comments ( 0)  l  Rating
Contact Author       Email       Print Article        PDF       Add a Comment        Report Article       

Velen beginnen met breien zonder echt te weten wat er achter de schermen gebeurt. Maar breien is goed, en het is al een grote stap in een langzame manier van leven en respect voor het milieu, maar daarvoor is het belangrijk om ethisch materiaal te gebruiken. Bovendien, als je tijd besteedt aan breien, is het niet de bedoeling dat een trui krassen, pillen of zelfs krimpt bij de eerste wasbeurt. Breien betekent het ontwerpen van een kledingstuk of accessoire van hoge kwaliteit dat lang meegaat, terwijl de voorkeur wordt gegeven aan ethische materialen om Fast Fashion te bestrijden. Annell Wol Begin dus niet zomaar met het kiezen van eerste prijs wol maar kies bewust voor GoedkopeWolKopen.


Acryl
Een van de basisregels in DebardeurBreienVoor Beginners: vergeet het acryl! Het is een synthetische chemische vezel afgeleid van aardoliederivaten.


Wol: een natuurlijk en ecologisch materiaal


Wol is een natuurlijk en ecologisch materiaal dat van verschillende dieren kan komen. Koop bij een leverancier die de voorkeur geeft aan kleine spinnerijen die dieren respecteren en voor ze zorgen, in tegenstelling tot sommige bedrijven die ze slecht behandelen tijdens het scheren. Hier is een korte samenvatting van de typologie van de verschillende wolsoorten die bij het breien worden gebruikt:


Mohair: mohair wordt gemaakt van de vacht van een kleine angora geit uit Tibet. Deze kleine geiten worden nu in verschillende landen gefokt.


Kasjmier: Kasjmier is afkomstig van de wol van geiten in de provincie Kasjmir. De grootste kasjmierproducenten zijn nu China en Mongolië. De wolreiniging elimineert 80% van het oorspronkelijke gewicht van de wol, en daarom heeft een trui het dons van 5 geiten nodig. Zeer zeldzaam, het wordt beschouwd als een luxe vezel.


De alpaca: de Katia Wol komt van de alpaca, die veel lijkt op de lama. De vezel is zachter en resistenter dan schapenvacht en heeft het voordeel dat het in verschillende tinten bestaat.


Merino: Merino is een schaap dat voornamelijk in Australië wordt gefokt. Het is de meest resistente en flexibele wol.


Katoen
Er zijn plantaardige alternatieven voor wol als je een lichtere stof wilt breien voor de zomer of ervoor wilt zorgen dat er geen schade aan een dier is toegebracht. De bekendste daarvan: is katoen. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat de katoenteelt een van de meest vervuilende ter wereld is. Voor de productie van 1 kg katoenvezels is voor irrigatie tussen de 6.000 en 27.000 liter water nodig.


Wol productie
Je verwondert je over de mooie kleurrijke ballen die je in wolboetiek vindt, maar heb je je ooit afgevraagd hoe ze gemaakt zijn? Hier zijn de verschillende fabricagestappen die u zullen helpen het ontwerp beter te begrijpen en u te helpen bij het kiezen van uw ontwerp.


Veeteelt
Gras maaien
Wol collectie
Wassen/kammen
Draaien
Verven


Sommige merken produceren wol van A tot Z door alle productiefasen te verzorgen, terwijl veel bedrijven Katia Breiwol kopen bij een buitenlandse spinnerij en zorgen voor het spinnen en verven. Met dit alles in gedachten heb je nu alle kaarten bij de hand om je wol te kiezen voor Gratis PatroonDebardeurBreien.

Subscribe to latest Business articles
Get updates to your computer. Subscribe to Business articles
Write Your Comment on 5 Tips For Your Weight Loss
Note: We read and moderate all comments before they visible on article page. Your email address will not be published. Fields marked with asteric
are required.
Your Name: *
Your Email: *
Website: *
Comments: *
Post Comment
Reset