Title
Contents
Authors
Search
Submit Aritcles
a1articlesdirectory Authors
Top Articles
Blog
FAQ
Create Account
Log In
Article Categories
Subscribe to Latest Articles
Usefull Links For Authors
Wat is Langgaren
Published by: Royce Noelq (16) on Wed, Oct 20, 2021  |  Word Count: 729  |  Comments ( 0)  l  Rating
Contact Author       Email       Print Article        PDF       Add a Comment        Report Article       

Lang Yarns spint al meer dan 150 jaar hoogwaardige garens. De portfolio van fijne garens gaat vergezeld van een fashion-forward portfolio van breipatronen die leuk en interessant zijn om te breien. Of je nu een paar sokken of een couture poncho breit, Lang heeft garen voor jouw breiplezier. Acryl- en microvezelgarens zijn synthetisch, dus ze zullen iemand die allergisch is voor dierlijke producten niet irriteren. Je kunt items die van dit type garen zijn gebreid in de wasmachine en droger doen. Nog beter, acryl- en microvezelgarens houden goed stand als het gaat om hun vorm en kleur.


 


Scheepjeswol dankt zijn bekendheid aan de geliefde oude garens en de nieuwe garens die regelmatig worden ontwikkeld. Deze mix van oud en nieuw maakt Scheepjes erg populair onder ambachtslieden. Hier in het assortiment van Caro's Atelier vind je talloze garens, kleuren, patronen en haak- en breipakketten. Denk bijvoorbeeld aan de Scheepjes Catona. Dit garen is verkrijgbaar in drie verschillende maten: 10, 25 en 50 gram. Daarnaast zijn er vier basiskleuren verkrijgbaar in bollen van 100 gram. Scheepjeswol Catona is een prachtig gemerceriseerd garen van 100% katoen. De mogelijkheden zijn eindeloos met Scheepjes Whirl! Met een royale 1094 meter en verbluffende kleurverloop is dit garen een geweldige keuze voor alles, van sjaals tot projecten voor huisdecoratie. Een vingergewichtmix van katoen en acryl, Whirl is ook wasbaar in de machine voor eenvoudig onderhoud. In tegenstelling tot andere gradiëntgarens heeft Scheepjes Whirl een royale twist om snelheid mogelijk te maken tijdens het bewerken van het garen en om splijten te voorkomen. De prachtige drapering van dit garen maakt het perfect voor sjaals, sjaals, rokken en stijlvolle woondecoratieprojecten, en meer.



Kid Annell is een fijne langharige Mohair, een combinatie van mohair en polyamide. De zeer pluizige draad geeft breipatronen meer volume en flexibiliteit. Zeer geschikt voor het breien of haken van mooie lichte sjaals en omslagdoeken en natuurlijk een heerlijk Bernadette vest. Dit is zonder twijfel de meest langharige mohair die momenteel op de markt is. Uitermate geschikt voor het breien van trendy oversized vesten, truien en sjaals met 3, 4 of 5 draden samen met breinaalden 10, 12 of 15 mm.


 


Lana Grossa Silk hair is een weelderige mix van mohair en zijde die geweldig aanvoelt en valt als een droom. Ideaal voor Lana Grossa Mohair en opengewerkte ontwerpen, dit garen heeft een halo die ruimte nodig heeft om te bloeien. Er is niets dat je niet kunt maken met dit heerlijk lichte Silk Hair, en het is ook geweldig om mee te nemen met een andere Lana Grossa om zachtheid en warmte toe te voegen.


 


Silkhair Lana Grossa - Een mooi en luxe garen van Superkid Silkhair Lana Grossa.De draad voelt super zacht aan, heeft een Lana Grossa haarglans en is geschikt voor zowel breien als haken. Gebruik Silkhair voor het maken van zachte en warme kledingstukken zoals truien, vesten en accessoires zoals sjaals en mutsen.


 


Silk Mohair Lana Grossa is een lichte mix van mohair en zijde die luxueus aanvoelt en fantastisch valt. Perfect voor opengewerkte en kanten ontwerpen, dit garen heeft een lichte maar fantastische halo. Vankun je alles maken Lana Grossa Mohair Silk.


 

Subscribe to latest Business articles
Get updates to your computer. Subscribe to Business articles
Write Your Comment on 5 Tips For Your Weight Loss
Note: We read and moderate all comments before they visible on article page. Your email address will not be published. Fields marked with asteric
are required.
Your Name: *
Your Email: *
Website: *
Comments: *
Post Comment
Reset