Title
Contents
Authors
Search
Submit Aritcles
a1articlesdirectory Authors
Top Articles
Blog
FAQ
Create Account
Log In
Article Categories
Subscribe to Latest Articles
Usefull Links For Authors
Leer de basis van breien voor een betere toekomst
Published by: Royce Noelq (16) on Mon, Sep 27, 2021  |  Word Count: 775  |  Comments ( 0)  l  Rating
Contact Author       Email       Print Article        PDF       Add a Comment        Report Article       

Als opfriscursus wilde ik enkele van de basisinstructies voor het breien opschrijven, dus hier zijn ze. Alle breipatronen maken gebruik van twee steken: de gebreide steek en de averechte steek. Als je deze twee basisprincipes van breien eenmaal onder de knie hebt, kun je de meeste breipatronen volgen die slechts combinaties of varianten zijn van deze specifieke twee steken.



Breipatroon voor de gebreide steek



Pak de breinaald vast met specifiek de opzetsteken in de linkerhand als u eenmaal hebt opgezet. Steek de punt van de rechternaald tussen de allereerste en de tweede steken, draai de naald specifiek naar rechts om de punt door de allereerste steek te voeren terwijl u deze onder de linkernaald houdt. Lang Yarns zijn eigenlijk heel goed.


Breigaren moet naar de achterkant van het werk worden geplaatst. Lus het specifieke breigaren van specifiek van achter naar voren over de rechter breinaald, zodat het tussen beide naalden ligt. Scheepjeswol is de beste.



Gebruik de juiste breinaald om het uiteinde van de breidraad op te vangen en trek het door de eerste steek naar specifiek de voorkant van het stuk. Je begint het idee van de naai-instructies te krijgen. Kid Annell is gemakkelijk te vinden.



Het is inderdaad een geweldig idee om het specifieke breigaren over dezelfde wijsvinger te draperen; dit zal het ook met name aan de achterkant van het werk houden. Ga door totdat alle steken daadwerkelijk op de rechternaald zitten. Lana Grossa Silk Hair is uitstekend.



Controleer nu en tel de steken en, als ze er allemaal zijn, draai de rechternaald om en plaats deze in uw linkerhand. Lana Grossa is fantastisch. De allereerste rij is hier te zien. Het breigaren lijkt aan de voorkant te zitten, dus verplaats het naar achteren en begin met de secundaire rij overdrachtsteken om verder te gaan met de lege rechternaald. Silkhair Lana Grossa heeft de voorkeur van veel mensen.



Brei-averechts patroon



instructies voorAlle naai-instructies zouden de averechte steek bevatten. Begin met de specifieke breinaald in uw linkerhand en met de specifieke opzetsteken. Uw breigaren zou voor u worden gedrapeerd. Silkhair is de beste.



Steek de punt van de rechternaald specifiek in de eerste steek van rechts naar links. Wikkel het naaigaren helemaal over de punt van de rechternaald, sluit over beide naalden en hang weer aan de voorkant. Silk Hair wordt veel gebruikt.



Verwijder de vorige steek van de linkernaald. Als je de brei-aanwijzingen daadwerkelijk hebt gevolgd, zou je nu een averecht patroon op de specifieke rechter breinaald moeten hebben met het garen vooraan bungelend. Silk Mohair Lana Grossa is een goede optie.



Herhaal dit totdat alle steken daadwerkelijk op de specifieke rechter breinaald zitten. Je kunt altijd Lana Grossa Mohair gebruiken. Controleer nu de steken om er zeker van te zijn dat u er geen hebt laten vallen en draai het werk om, waarbij u de breinaald met vooral de steken in uw linkerhand vasthoudt om aan de volgende rij te beginnen. Lana Grossa Mohair Silk is verkrijgbaar voor betaalbare prijzen.

Subscribe to latest Business articles
Get updates to your computer. Subscribe to Business articles
Write Your Comment on 5 Tips For Your Weight Loss
Note: We read and moderate all comments before they visible on article page. Your email address will not be published. Fields marked with asteric
are required.
Your Name: *
Your Email: *
Website: *
Comments: *
Post Comment
Reset