Title
Contents
Authors
Search
Submit Aritcles
a1articlesdirectory Authors
Top Articles
Blog
FAQ
Create Account
Log In
Article Categories
Subscribe to Latest Articles
Usefull Links For Authors
Knner igen japanska Shojifnsterluckor
Published by: Naturfonster (16) on Tue, Apr 6, 2021  |  Word Count: 405  |  Comments ( 0)  l  Rating
Contact Author       Email       Print Article        PDF       Add a Comment        Report Article       
Det japanska ordet Shoji eller Soji som vissa stavar indikerar det "något som hindrar ett flöde igenom." Shoji-fönsterluckor är en transparent skärm som består av träkonstruktion och är täckt med rispapper.


skjutpartier


Shoji-persienner skyddar dig säkert från de farliga strålarna från solen och du kan upptäcka olika former av Shoji som lamellgardiner, bambugardiner och rotting.


Short Story of Shoji


Under hela 800- och 1100-talet i Japan används Shoji-skärmarna och Shoji-persiennerna för att separera områdena i familjen. Eftersom väggar i ditt hem sällan är, använder människor Shoji-pappersdisplayer och kallar också olika delar av huset. Under hela den tiden kallas de fällbara skärmarna, helt fria markskärmar och även rullningsgardinerna Shoji. Du kan hitta guldvikningsskärmar på kejsarens baksida samt kejsardockorna.


Under 1100-talet skapades den berömda Light Shoji, de kallade den Akari Shoji. Det liknar den shoji som vi förstår idag.


Att dricka te är ett rikstäckande tidsfördriv i Japan. I slutet av 1500-talet stiger teceremonin i Land of the Rising Sun. Populariteten hänförde sig till shojipappersgardinerna utan någon höftbräda till följd av det ljus de ger till cafeterian.


Akari shoji-persienner är inte så långvariga mot regn, smuts eller vind, så på grund av användbarhet inkluderades en höftbräda senare direkt i Akari shoji-persienner. Den har strukturer som består av galler, trä, såväl som papper som lyser upp rummet och ljuset som dyker upp från shoji-papper ger bekvämlighet såväl som lugn som ett resultat av dess mjuka glöd. Det gav också människor med en känsla av integritet.


Överklagande och även romantik

Om du är charmig och du tycker om en bra diskussion, är shoji-fönsterluckor hemma lämpliga för dig. Med hjälp av en östlig inställning eller kanske i kombinationen av stilar från öst till väst, kommer tillsatsen av shoji-pappersgardiner verkligen att göra ditt hem lugnt vackert. Du behöver bara dra bort persiennerna såväl som den fantastiska kvällshimlen avslöjas i dina ögon och dina njutningar.

skjutdörrar

Shoji japanska persienner passar till olika typer av fönster inklusive persienner som ger elegans och värme. Fönstrets persienner som består av basswood är täckta med en förseglare som säkert skyddar dig mot ultravioletta strålar och dessutom har den en ganska hållbar finish.


Shoji-persiennerna varpar inte bekvämt och det är väldigt lätt att städa. De har dessutom fantastiska konsttryck eller fantasifullt görande som gör dem mer charmiga. De handmålade specialtillverkade shoji-persiennerna är den helt nya vurm för närvarande.
Subscribe to latest Home Improvement articles
Get updates to your computer. Subscribe to Home Improvement articles
Write Your Comment on 5 Tips For Your Weight Loss
Note: We read and moderate all comments before they visible on article page. Your email address will not be published. Fields marked with asteric
are required.
Your Name: *
Your Email: *
Website: *
Comments: *
Post Comment
Reset