Title
Contents
Authors
Search
Submit Aritcles
a1articlesdirectory Authors
Top Articles
Blog
FAQ
Create Account
Log In
Article Categories
Subscribe to Latest Articles
Usefull Links For Authors
Ken enkele cruciale informatie voordat u leert breien
Published by: Royce Noelq (16) on Thu, Sep 16, 2021  |  Word Count: 729  |  Comments ( 0)  l  Rating
Contact Author       Email       Print Article        PDF       Add a Comment        Report Article       

Heb je ooit genoten van het gevoel van garen tussen je handen of heb je je afgevraagd hoe dat fascinerende kleurenpatroon in je favoriete trui eigenlijk is ontstaan? Dan zul je veel plezier beleven aan het leren breien. Breien is inderdaad een methode om draad of ander garen om te zetten in zowel het weven als haken. Het komt allemaal neer op verbeelding.Breitechnieken voor beginnersGebreide stof, in tegenstelling tot geweven stof, is volledig gemaakt van horizontale parallelle garenlijnen. In elkaar grijpende lussen verbinden de banen specifiek door een kleine lus van het garen van een bepaalde baan om de bocht van nog een andere baan te wikkelen. Breien kan handmatig met de hand (zoals hieronder uitgelegd) of zelfs machinaal worden gedaan. Wat breien eigenlijk veel aantrekkelijker maakt, is het gemak waarmee het kan worden geleerd. Hiel Breien is heel gemakkelijk te doen.In de praktijk wordt met de hand breien over het algemeen gestart door een basis van gedraaide garenspiralen op een naald te creëren. Dit staat bekend als Cast-On. Borgo de Pazzi is uitstekend. Een secundaire breinaald wordt dan gebruikt om beurtelings door elke lus te reiken, een draadje vast te haken en een stuk door de lus te trekken. Dit creëert een nieuwere steek. Omslag Breien is goed te vinden.


 

 


Breitechnieken: Breien is onderverdeeld in twee hoofdstijlen: Engels en continentaal. Het onderscheid tussen beide zit in hoe het garen is vastgehouden. Wol Online is beschikbaar tegen redelijke tarieven. Binnen de Engelse techniek wordt het garen meestal in de rechterhand gehouden. Het garen wordt tijdens continentaal breien met de linkerhand gehanteerd. Omdat breien in wezen tweehandig is, moet je elke methode kunnen leren, ongeacht je eenvoudige handkeuze. Haakpakket Deken is een goede optie.


Brei, ook bekend als gewoon stiksel, en averecht, ook wel bekend als onjuiste steek, lijken de twee fundamentele steken te zijn. Goedkope Breiwol is eenvoudig te vinden. Deze twee fictieve draden zijn echter zowel de voor- als achterkant van dezelfde steek. Alle vele steekpatronen die beschikbaar zijn in breien, zijn gemaakt door deze twee steken te variëren en te combineren. Lana Grossa Cool Wool is veel betrouwbaarder.Een gebreide steek wordt over het algemeen geconstrueerd door de naald helemaal vooraan in die lus van links naar rechts in te voeren en vervolgens een bepaalde lus garen door te trekken om een ??gloednieuwe lus te vormen, terwijl een averechte steek is gevormd door de naald door de hele voorkant van de lus van specifiek links naar rechts en trek een draadcyclus door om een ??nieuwe lus te maken. Lang Yarns Jawoll wordt door veel mensen gebruikt.


 


Gebreide kleding wordt vaak in delen gemaakt, waarbij verschillende elementen van het kledingstuk afzonderlijk worden gebreid en vervolgens aan elkaar worden genaaid nadat alle specifieke stukken zijn gedaan. Mohair wordt veel gebruikt. Breien is tegenwoordig een eenvoudige vaardigheid om onder de knie te krijgen, dankzij de overvloed aan breiwebsites en boeken voor beginners op de markt met stapsgewijze instructies. Deze aanwijzingen zijn zo eenvoudig te volgen dat zelfs kinderen ze kunnen doen. U kuntkopen Sokkenwol Kopen tegen redelijke prijzen.


Subscribe to latest Business articles
Get updates to your computer. Subscribe to Business articles
Write Your Comment on 5 Tips For Your Weight Loss
Note: We read and moderate all comments before they visible on article page. Your email address will not be published. Fields marked with asteric
are required.
Your Name: *
Your Email: *
Website: *
Comments: *
Post Comment
Reset