Title
Contents
Authors
Search
Submit Aritcles
a1articlesdirectory Authors
Top Articles
Blog
FAQ
Create Account
Log In
Article Categories
Subscribe to Latest Articles
Usefull Links For Authors
En komplett guide om Swishbetalningar
Published by: Riley Colt (16) on Sun, Dec 26, 2021  |  Word Count: 1107  |  Comments ( 0)  l  Rating
Contact Author       Email       Print Article        PDF       Add a Comment        Report Article       

Swish är en mobil plånbok utvecklad i Sverige som kopplar användarnas telefoner till deras bankkonton. Swish-betalningar eller P2P-pengaöverföringar och betalningar i butik kan göras genom att ange betalningsmottagare och belopp eller genom att skanna en QR-kod. Användare godkänner betalningen med sitt mobila bank-ID, och pengarna överförs i realtid. Swish tillåter även betalningar online och i appar. Swish Shopify är ett samarbete mellan sex av Sveriges främsta banker.






 


 


 


 


Fördelar med Swish-betalningar


 


Tack vare vårt plugin är Swish WordPress som betalningsmetod nu möjligt i din webbshop. Denna betalningsmetod är till för dig om du vill ge dina konsumenter snabba, enkla och säkra mobilbetalningar. Utöver pluginet behöver du tjänsten Swishh, som du kan få från någon av de svenska bankerna som erbjuder den.


 


Swish e-handel är en dedikerad e-handelstjänst som skiljer sig från den vanliga privata "Swish" och företags Swish. Vissa banker har gjort det möjligt att köpa tjänsten online med hjälp av sina internetbanktjänster; Men majoriteten av bankerna kräver fortfarande att ett ifyllt och undertecknat formulär skickas in.


 


 


Säljaren är nu redo att använda Swish API.


 


Säljaren eller partnern måste generera en CSR-fil (Certificate Signing Request). CPOC är vanligtvis ansvarig för detta.


CPOC ansluter till Swish API och installerar certifikatet på handlarens server.


Säljaren verifierar länken.


 


Är du medveten om Swish Simulator?


 


Medan du loggar in för att swish online kan du konfigurera pluginet för att simulera betalningar om du bara vill se hur pluginet kommer att se ut i din webbshop. En betalning som görs via simulatorn görs med ett fiktivt mobilnummer som är förkonfigurerat och godkänt av systemet. Som ett resultat kommer du inte att se hur betalningen kommer att se ut i Swish-appen. Swish PrestaShop ger dig möjlighet att använda en teknisk leverantör för att koppla din webshop till din bank.


 


 


 






 


Steg för att komma åt Swish bankbetalningar


 


 


Leta efter en lösning


 


Det första steget mot Swish Magento är att ta reda på vilken typ av lösning ditt företag behöver. Vi har ett system som gör betalningar enkla, snabba och säkra oavsett om du träffar dina kunder online, i butik eller som organisation eller förening.


Skaffa din banks godkännande


 


När du har bestämt dig för vilken bank du ska ansöka om måste du skaffa ett Swish-avtal från din bank innan du kan börja integrera. Beroende på vilket svar ditt företag letar efter finns det tre olika typer av avtal:


 


Vet om handlare swish


 


Swish-betalning kan användas som ett betalningsalternativ i din app, online-utcheckning eller POS-system. Du kan använda QR-koder, Bluetooth/NFC eller webbadresser för att skicka betalningsförfrågningar till dina kunders Swish-appar. Du kommer inte att få något swishnummer till följd av detta avtal. Swish-integrationsföretagen kan göra realtidsbetalningar till privata Swish-medlemmar. En extra kontroll utförs utöver de vanliga räkningarna.

Subscribe to latest Advertising articles
Get updates to your computer. Subscribe to Advertising articles
Write Your Comment on 5 Tips For Your Weight Loss
Note: We read and moderate all comments before they visible on article page. Your email address will not be published. Fields marked with asteric
are required.
Your Name: *
Your Email: *
Website: *
Comments: *
Post Comment
Reset