Title
Contents
Authors
Search
Submit Aritcles
a1articlesdirectory Authors
Top Articles
Blog
FAQ
Create Account
Log In
Article Categories
Subscribe to Latest Articles
Usefull Links For Authors
Bent u bekend met Lang Yarns en het gebruik ervan
Published by: Royce Noelq (16) on Mon, Dec 27, 2021  |  Word Count: 742  |  Comments ( 0)  l  Rating
Contact Author       Email       Print Article        PDF       Add a Comment        Report Article       

Het Lang Yarns assortiment garens vanzal u verbazen als u een kwaliteitsliefhebber bent. Truien, vesten en accessoires van een designerlabel worden gemaakt van diepe, beklijvende kleuren in de meest weelderige stoffen. Er zijn prachtige wolmixen en een verscheidenheid aan katoengarens op de markt verkrijgbaar. Brei en haak met passie en draag je creaties met trots.


 


Evolutie van Scheepjeswol 


 


De Scheepjeswol geschiedenis van het merkis onlosmakelijk verbonden met de stad waar het allemaal begon en eindigde: Veenendaal in de provincie Utrecht. Van de tweede helft van de 15e eeuw tot het einde van de 17e eeuw waren turfwinning en -kap en bijenteelt de belangrijkste bronnen van inkomsten in deze stad en omgeving. Toen de veenvalleien rond 1750 uitgeput raakten en het graven niet meer rendabel was, werd de wolverwerking tegenwoordig de belangrijkste bezigheid. Aan de andere kant was het kammen en spinnen van wol in wezen een huisnijverheid. De wol werd opgestapeld tot kamgaren of garen nadat het was gesponnen. De wol werd vervolgens gekleurd. De handel ontwikkelde zich en rond het einde van de 18e eeuw ontstonden kleine ondernemingen: sommige wolkammers kochten gesponnen wol, kleurden het en verkochten het. 


 


Scheepjes is wol van goede kwaliteit.


 


Scheepjes is een Nederlands woord dat verwijst naar kleine garens. Dit helpt verklaren waarom hun embleem een ??kleine zeilboot in een cirkel heeft. In het Amerikaans-Engels is de meest voorkomende uitspraak 'Ship-ees'. Al het garen werd in het begin op kleine boten aan bedrijven geleverd. Ze zijn erg duur in tarieven en worden in verschillende industrieën gebruikt. 


 


Wat is Lana Grossa Zijdehaar?


 


Lana Grossa Mohair Silk hair is een prachtig en weelderig garen gemaakt van Superkid Mohair en zijde. De draad is buitengewoon delicaat, heeft een zijdeachtige glans en kan worden gebruikt voor breien en haken. Kid Annell kan zachte en warme kledingstukken maken zoals sweatshirts, vesten en accessoires zoals sjaals en petten. Lana Grossa Silk Hair is uw eerste keuze voor elegante, flinterdunne, pluizige breisels en fijne haakcreaties, dankzij het fijnste mohair, glanzende zijde en een verbazingwekkende 210 m meter per 25 g garenbol. Aan de andere kant zal een enkele Silkhair Lana Grossa heerlijk zijn, en dubbel breigaren zal een leuke uitdaging zijn, met zo'n uitgebreid kleurenpalet om uit te kiezen.


 


Laatste gedachten


 


Lana Grossa Mohair Silk is een luxe combinatie van mohair en zijde die prachtig aanvoelt en valt. Dit garen heeft een halo die ruimte nodig heeft om te bloeien, ideaal voor kanten en opengewerkte ontwerpen. Er is niets dat dit heerlijk lichte garen niet kan maken, en het is ook geweldig om met elkaar te combineren om zachtheid en warmte toe te voegen.  Silk hair is etherisch, ultrazacht mohair met veel loft en drapering, gemaakt van 70% mohair en 30% zijde. Silk Mohair Lana Grossa Zijdemohairbreit prachtig op naalden van 4,5-5 mm - of belangrijker als je een losse kanten look wilt - waardoor het ideaal is voor kanten sjaals en zwevende truien.

Subscribe to latest Business articles
Get updates to your computer. Subscribe to Business articles
Write Your Comment on 5 Tips For Your Weight Loss
Note: We read and moderate all comments before they visible on article page. Your email address will not be published. Fields marked with asteric
are required.
Your Name: *
Your Email: *
Website: *
Comments: *
Post Comment
Reset