Title
Contents
Authors
Search
Submit Aritcles
a1articlesdirectory Authors
Top Articles
Blog
FAQ
Create Account
Log In
Article Categories
Subscribe to Latest Articles
Usefull Links For Authors
Beginnen met breien welk garen moet je kiezen als je begint
Published by: Emery Emir (16) on Fri, Jun 25, 2021  |  Word Count: 710  |  Comments ( 0)  l  Rating
Contact Author       Email       Print Article        PDF       Add a Comment        Report Article       

Laten we samen de draad van de bal afwikkelen… Het is moeiteloos navigeren!


Van welk materiaal zijn onze ballen gemaakt?


Ondanks hun naam “bolletjes wol”, zijn dit niet per se 100% pure schapenwol. Net als een slecht geplaatst label en niet altijd zo zacht, jeukt wol soms, dus mensen mengen het met andere materialen zoals acryl voor een meer delicate touch of elasthaan voor lichtere zomeritems.


 



 


Het vlies van andere dieren wordt ook gebruikt voor het maken van breigarens. Zo vinden we Alpaca Annell- wol (een soort gedomesticeerde lama), mohair (Angora-geit), kasjmier (Indiase geit) en de beroemde Merinowol (Spaanse schapenras) ultrafijn en warm, ideaal voor babyuitzet en sjaals.


Aan de kant van vezels van planten vinden we katoen, zacht en licht, zwavel- en fluweelzachte zijde.


Elk etiket toont de exacte samenstelling van de bal, het gewicht en de lengte van de breiwol, de referentie of het nummer van het verfbad, of het in de machine kan worden gewassen of niet, de diameter van de aanbevolen naalden en zelfs de indicaties een voorbeeld. Zo ben je nooit verdwaald!


Kies een klassiek of fancy wollen breigaren?


Als u door de pagina’s van debladert Debardeur Breien- catalogi, is het u opgevallen dat de bollen in verschillende kleuren bestaan, effen of veelkleurig.


Voor de textuur (vertalen naar breien: spintechniek, een verwevenheid van de weefdraden) zijn sommige glad; dit zijn de klassieke draden wanneer andere een beetje harig (rieten effect), lovertjes of zelfs gekruld zijn. Dit zijn de fancy garens.


 


Dus, welke goede wol moet je kiezen als je begint met breien?


Zelfs als je wilt gaan voor de mooie garens, kunnen we ons al de geweldige mini-zakjes voorstellen die we ermee zullen maken; gelieve zich te onthouden. Allereerst moet je beginnen door het simpel te houden en de naalden niet te verwarren. Het is minder gemakkelijk om uw steken te tellen met een fancy of donker gekleurd garen of zelfs om te controleren op welke manier u breit bij het breien van een tricotsteek. Alles moet prettig zijn om je eerste stappen in de breiwereld te zetten; daarom moet je beginnen met 100% katoen Breigaren Kopen; het glijdt minder goed.


 


De kleine uitzonderingen die de regel bevestigen:




    •         In klassieke garens houdt Newfoundland, vanwege de aard van vochtafvoerende wol, niet veel stand en heeft het de neiging te ontrafelen. Het wordt daarom voorlopig vergeten.

    •         In fancy garens zijn de Nebula of Frost ballen gemaakt van grof luchtig garen, zeer comfortabel in gebruik, goede garens die zeer geschikt zijn voor eerste projecten.



 


Vervaardiging van wol


 



 


Verbaas je je over de mooie kleurrijke ballen die in garenwinkels te vinden zijn, maar heb je je ooit afgevraagd hoe ze werden gemaakt? Dit zijn de verschillende fabricagestappen die u zullen helpen het ontwerp beter te begrijpen en u te helpen bij het kiezen van het uwe.


 




    •         Veehouderij

    •         Maaien

    •         Wol verzamelen

    •         Wassen/kammen

    •         Spinnen

    •         Verven



 


Volgens een studie die verscheen in het boek “Dressing Ethically”, vertegenwoordigt de katoenteelt 10% van de pesticiden en 22,5% van de insecticiden die wereldwijd worden gebruikt.

Subscribe to latest Business articles
Get updates to your computer. Subscribe to Business articles
Write Your Comment on 5 Tips For Your Weight Loss
Note: We read and moderate all comments before they visible on article page. Your email address will not be published. Fields marked with asteric
are required.
Your Name: *
Your Email: *
Website: *
Comments: *
Post Comment
Reset